Hlavní obsah

Lyon remizoval s Lille, Baroš opět jen střídal

PAŘÍŽ

Šanci dostat se na druhé místo v tabulce prováhali v neděli fotbalisté Lyonu, kteří v 9. kole francouzské ligy doma jen remizovali 1:1 s Lille. Pro hosty to byla již sedmá remíza v sezóně. Domácí prohrávali po brance Bastose, ale po změně stran vyrovnal Govou.

Článek

Potřetí za sebou začínal český reprezentant Milan Baroš jen na lavičce náhradníků a na hřiště se dostal až v 64. minutě.

První výhru ve francouzské lize v neděli vybojovali fotbalisté Sochaux. Štika loňského ročníku, která se od začátku této sezóny trápila, si první tříbodový zisk zajistila na stadionu Rennes výhrou 2:0. V tabulce tak už Sochaux není poslední.

V kvalitních výkonech pokračují hráči Bordeaux, kteří zvítězili rovněž 2:0 na hřišti Paris St. Germain brankami tvůrce hry Micouda a nejlepšího střelce Belliona. Připsali si tak již osmnáctý bod a v tabulce se vyhoupli na druhé místo.

Francie - 9. kolo:
Paris St. Germain - Bordeaux 0:2 (9. Micoud, 46. Bellion), Rennes - Sochaux 0:2 (36. Dalmat, 57. Isabey), Lyon - Lille 1:1 (58. Govou - 17. Bastes).

Reklama

Související témata: