Hlavní obsah

Marseille opět prohrála a je až osmnáctá

PAŘÍŽ

Další prohru utrpěli ve francouzské lize fotbalisté Marseille, kteří v sobotu na hřišti St. Etienne podlehli 0:1 brankou z poslední minuty. Domácí tak využili přesilovou hru po vyloučení Taiwa tři minut před koncem. Pro Marseille, které loni skončilo druhé, to byla již pátá prohra z deseti zápasů.

Článek

Olympique, který dosud vyhrál pouze jednou, se propadl až na předposlední příčku v tabulce.

Zkušený nizozemský útočník Patrick Kluivert svou první brankou ve francouzské lize nasměroval Lille k výhře 3:0 nad Valenciennes, když již ve čtvrté minutě proměnil pokutový kop. Pro Lille to byla teprve druhá výhra v sezoně, Valenciennes přišlo o pátou příčku.

Černým koně soutěže se stávají fotbalisté Le Mans, kteří se díky šesté výhře dostali na třetí příčku v tabulce. Doma porazili Nice 2:0 brankami De Mela a Japonce Macuie.

Francie - 10. kolo:
St. Etienne - Marseille 1:0 (90. Dernis), Le Mans - Nice 2:0 (31. De Melo, 61. Macui), Lens - Auxerre 2:0 (23. Pieroni z pen., 77. Mangane), Lille - Valenciennes 3:0 (4. Kluivert z pen., 43. Lichtsteiner, 67. Plestan), Lorient - Caen 0:0, Mety - Štrasburk 1:2 (63. Francois - 42. Mouloungai, 52. Renteria), Paris St. Germain - Rennes 1:3 (57. Ceara - 19. Leroy, 74. Briand, 84. Wiltord).

Reklama

Související témata: