Hlavní obsah

Cissé hattrickem pomohl Marseille rozstřílet Caen

PAŘÍŽ

Francouzský reprezentant Djibril Cissé potvrdil střeleckou formu a hattrickem pomohl fotbalistům Marseille k jasné výhře 6:1 nad Caen v utkání 23. kola francouzské ligy. Cissé v posledních čtyřech utkáních vstřelil šest branek. Jeho tým zaznamenal nejvyšší výhru v sezóně a poskočil již na osmou příčku; na místa zaručující účast v pohárové Evropě ztrácí jen dva body.

Článek

Fotbalisté Paris St. Germain nevyužili příležitost dostat se do horní části tabulky, když nedokázali bez zraněného kapitána a nejlepšího střelce Paulety dát branku letos výrazně se trápícímu Lille. Oba celky se tak rozešly bezbrankovou remízou.

Bez vstřeleného gólu skončilo také utkání Auxerre s třetím celkem tabulky Nancy. To ztratilo kontakt s čelem tabulky, protože za druhým Bordeaux má již čtyřbodovou ztrátu a odehrané utkání navíc.

Remizovalo také čtvrté Nice, které na hřišti Toulouse dokázalo vyrovnat na 1:1 až minutu před koncem.

23. kolo francouzské ligy:
Lille - Paris St. Germain 0:0, Auxerre - Nancy 0:0, Le Mans - Monako 1:0 (23. Matsuj), Lens - Štrasburk 2:2 (5. z pen. a 82. Monterrubio - 4. Renteria, 77. Dos Santos), Marseille - Caen 6:1 (28., 54. a 57. D. Cissé, 41. a 43. Valbuena, 80. Nasri - 2. Toudic), Mety - Rennes 1:1 (80. N'Diaye - 25. Wiltord), Sochaux - Valenciennes 1:0 (23. Bréchet), Toulouse - Nice 1:1 (34. Arribage - 89. Ederson).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články