Hlavní obsah

Fotbalisté Toulouse porazili Auxerre a jsou druzí

PAŘÍŽ

Fotbalisté Toulouse porazili v 8. kole francouzské ligy na svém hřišti Auxerre 1:0 a posunuli se na druhé místo tabulky s jednobodovým náskokem před třetím Olympiquem Marseille. Ten zdolal Caen 2:1 a je stále bez porážky.

Článek

Toulouse, které v létě prodalo do Boltonu svou útočnou hvězdu Elmandera, překvapivě pokračuje ve skvělých výkonech: zvítězilo už ve čtvrtém zápase za sebou. Utkání s Auxerre rozhodl svou pátou brankou v sezóně nejlepší střelec týmu útočník Gignac.

Olympique Marseille si po třech remízách připsal plný bodový počet, když na svém hřišti těsně porazil Caen. O branky vítězů se postarali ofenzivní fotbalisté Ben Arfa a Niang.

Loňský vicemistr Bordeaux otočil zápas v Lorientu a zvítězil 2:1. Obě branky hostů dal v rozmezí jedné minuty záložník Menegazzo.

Lille porazilo Valenciennes 1:0, popáté za sebou neprohrálo a posunulo se na šesté místo. Zápas rozhodla vlastní branka hostujícího obránce Abordonada.

Francie - 8. kolo:
Grenoble - Nantes 0:1 (77. Bekamenga), Le Havre - Le Mans 1:2 (13. Alassane - 89. Maiga, 90. Gervinho), Lorient - Bordeaux 1:2 (58. Ciani - 67. a 68. Menegazzo), Marseille - Caen 2:1 (2. Ben Arfa, 60. Niang - 20. Savidan), Nice - Sochaux 1:1 (50. Echouafni - 73. Birsa), Toulouse - Auxerre 1:0 (56. Gignac). Lille - Valenciennes 1:0 (69.  Abardonado vlastní).

Reklama

Související témata: