Hlavní obsah

Vedoucí Lyon ve francouzské lize těsně porazil Monako

PAŘÍŽ

Mistrovský Lyon v sobotu ve 13. kole francouzské fotbalové ligy porazil Monako na jeho hřišti 1:0 a na prvním místě tabulky má čtyřbodový náskok před Marseille. Třetí ligové vítězství Lyonu za sebou zařídil v 55. minutě jediným gólem zápasu brazilský útočník Fred.

Článek

Fotbalisté Olympique Marseille porazili Grenoble na jeho hřišti 3:0 a zopakovali tak vysoký výsledek z úterního domácího zápasu Ligy mistrů proti PSV Eindhoven. Za hosty se postupně trefili Ben Arfa, Bakary Koné a Cheyrou.

Třetí Bordeaux si poradilo na svém hřišti s Auxerre, ale první branku vstřelilo až v 70. minutě, kdy se svou sedmou ligovou trefou prosadil italský forvard Cavenaghi. Pojistku pro Girondins přidal o pět minut později marocký útočník Šammach.

Ligue 1 - 13. kolo:
Bordeaux - Auxerre 2:0 (70. Cavenaghi, 75. Šammach), Caen - Le Havre 0:1 (83. Dieuze), Grenoble - Marseille 0:3 (5. Ben Arfa, 32. Koné, 82. Cheyrou), Lorient - Nice 0:1 (24. Echouafni), Monako - Lyon 0:1 (55. Fred), Sochaux - Le Mans 2:1 (30. Santos, 68. Boudebouz - 45. Paulo Andre).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články