Hlavní obsah

Hráči Nice uspěli na hřišti St. Etienne a jsou druzí

Fotbalisté vedoucího Lyonu prohráli v 15. kole francouzské ligy na hřišti Paris St. Germain 0:1. V sezóně nebodovali obhájci prvenství teprve podruhé a tabulku vedou stále s bezpečným pětibodovým náskokem. Zápas rozhodl gólem z 25. minuty domácí záložník Giuly. Naděje Lyonu na vyrovnání otupil brazilský středopolař Juninho, který v šedesáté minutě vystřídal kanonýra Benzemu, ale už po patnácti minutách na hřišti byl vyloučen za ostrý faul.

Článek

Na druhé místo se dostalo v neúplné tabulce Nice, které porazilo 1:0 St. Etienne. Zápas rozhodla přesná trefa obránce Echoafniho z 20. minuty. Domácí se propadli až na dno tabulky a nový trenér Perrin nedokázal s týmem bodovat ani ve svém druhém představení.

Čtvrté Rennes remizovalo 1:1 v Bordeaux, které je šesté. Hosté v utkání od dvacáté minuty vedli zásluhou útočníka Thomerta, bod domácím zařídil po hodině hry záložník Gourcuff.

Francouzská liga - 15. kolo:
Bordeaux - Rennes 1:1 (60. Gourcuff - 20. Thomert), Caen - Auxerre 1:0 (56. Lemaitre), Grenoble - Le Havre 0:0, Lorient - Toulouse 1:0 (75. Gameiro), St. Etienne - Nice 0:1 (20. Echoufni), Valenciennes - Sochaux 2:2 (63. Saez, 68. Audel - 39. Erding, 87. Privat), Paris St. Germain - Lyon 1:0 (25. Giuly).

Reklama

Související témata: