Hlavní obsah

Marseille prohrálo doma s Nancy a kleslo na páté místo

PAŘÍŽ

Fotbalisté Marseille utrpěli v posledním kole francouzské ligy v kalendářním roce domácí debakl 0:3 s Nancy a klesli z druhého místa v tabulce na páté. V roli pronásledovatele vedoucího Lyonu je vystřídalo Bordeaux, jež v závěrečných minutách otočilo vývoj utkání v Monaku a vyhrálo 4:3.

Článek

Monako dnes dopustilo málo vídaný kousek tím, že nevyužilo k zisku byť jediného bodu vedení 3:0. To knížecí klub držel až do 52. minuty, kdy začal díky Maročanovi Chamakhovi obrat hostujících Girondins. Čtvrt hodiny nato snížil na rozdíl jediného gólu střelou z 25 metrů Alou Diarra. Na vyrovnávací gól si muselo Bordeaux počkat do 87. minuty, kdy se podruhé v utkání trefil Chamakh, a zkázu Monaka stvrdil minutu před koncem Argentinec Cavenaghi.

Šanci dostat se hned za vedoucí Lyon měl v neděli i pařížský St. Germain, jenž sedm minut před koncem přišel o vítězství nad Valenciennes. Po remíze 2:2 je klub z metropole čtvrtý.

Francouzská liga - 19. kolo:
Marseille - Nancy 0:3 (33. a 39. Hadži, 56. Dia), Paris St. Germain - Valenciennes 2:2 (26. Hoarau, 71. Rothen - 46. Mater, 83. Tiéné), Monako - Bordeaux 3:4 (44. a 50. Licata, 14. Pino - 52. a 87. Chamakh, 67. Diarra, 89. Cavenaghi).

Reklama

Související témata: