Hlavní obsah

Šlágr kola francouzské ligy mezi PSG a Lyonem skončil remízou 1:1

Fotbalisté Lyonu remizovali v 6. kole francouzské fotbalové ligy s Paris St. Germain na soupeřově hřišti 1:1. Po čtyřzápasové vítězné sérii v domácí soutěži tak v neděli poprvé ztratili body.

Článek

Úvodní branku dal v 29. minutě pařížský záložník Giuly, který se trefil už potřetí v sezoně. Alespoň remízu zachránil Lyonu pět minut před koncem střídající útočník Gomis, rovněž třetím ligovým gólem. Druhý Lyon ztrácí společně s Marseille na vedoucí Bordeaux dva body.

Lille remizovalo v takzvaném "Severním derby" s nováčkem z Lensu na soupeřově hřišti 1:1. Bod si však hosté zajistili až ve čtvrté minutě nastaveného času.

Skóre otevřel po hodině hry domácí tožský forvard Boukari. Hostům se nepovedlo střídání, protože záložník Cabaye dostal červenou kartu pouhou minutu po svém příchodu na hřiště. Přesto dokázalo oslabené Lille srovnat, když se v nastavení trefil obránce Rami.

Lille, které se v příštím zápase Evropské ligy 1. října střetne na stadionu v Edenu se Slavií Praha, nastoupilo v sestavě: Butelle - Beria, Rami, Debuchy, Balmont - Chedjou (72. Cabaye), Mavuba, Dumont (58. Vittek), Aubameyang - Frau (65. Hazard), Gervinho.

Francouzská fotbalová liga - 6. kolo:
Lens - Lille 1:1 (57. Boukari - 90.+4 Rami), Toulouse - Le Mans 2:0 (25. Didot, 69. Sissoko), Paris St. Germain - Lyon 1:1 (29. Giuly - 85. Gomis).

Reklama

Související témata: