Hlavní obsah

Benzema popřel, že by byl zapleten do skandálu s prostitukou

Útočník Realu Madrid Karim Benzema popřel, že by byl zapletený do sexuálního skandálu s nezletilou prostitutkou. V něm vedle dvaadvacetiletého fotbalisty figurují jeho spoluhráči z francouzské reprezentace Franck Ribéry a Sidney Govou.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Karim Benzema v dresu Realu Madrid se raduje z branky.

Článek

"Vůbec se tím nezatěžuji," řekl Benzema v rozhovoru pro španělskou televizi La Sexta a dodal, že ho kvůli tomu ani nekontaktovala policie. "Nikdo nevolal, takže jsem v klidu a soustředím se na fotbal," prohlásil.

Trojice fotbalistů je podezřelá, že měla za peníze sex s tehdy nezletilou Zahiou Deharovou. Hvězda Bayernu Mnichov Ribéry při výslechu přiznal, že byl s dívkou v kontaktu, ale prý netušil, že dívka v té době byla nezletilá. Nyní osmnáctiletá prostitutka jeho výpověď potvrdila s tím, že věk tajila před všemi zákazníky.

Pokud se obvinění z "nezletilého sexu" prokáže, hrozí Ribérymu a spol. pokuta 45 000 eur (1,145 miliónu korun) a až tříleté vězení. Jisté je zatím jen to, že kvůli skandálu nepřijdou o případnou účast na mistrovství světa, protože úřady do té doby neočekávají posun ve vyšetřování.

Reklama

Související témata: