Hlavní obsah

Ribéry i Benzema byli obviněni za sex s nezletilou dívkou

Ani po ostudném vypadnutí Francie už ze základních skupin mistrovství světa nekončí problémy fotbalistům Francku Ribérymu a Karimu Benzemovi. Oba byl dnes obviněni mravnostní policií za sexuální styk s nezletilou dívkou Zahiou Deharovou. Stalo se tak po celodenním vyšetřování, které museli oba reprezentanti podstoupit. Oba fotbalisté byli po výslechu propuštěni.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Zleva Karim Benzena a Franck Ribéry při tréninku národního mužstva.

Článek

Oporu Bayernu Mnichov Ribéryho a jeho reprezentačního spoluhráče Benzemu z Realu Madrid dnes vyslýchala mravnostní policie v souvislosti s aférou, jež se dostala na veřejnost už v dubnu. Pařížská policie od té doby vyšetřuje podezření, zda noční klub nabízí klientům nezletilé dívky.

Ribéry už dříve přiznal, že s nyní osmnáctiletou prostitutkou Zahiou Deharovou byl v kontaktu, netušil však, že dívka byla v té době ještě nezletilá. Pokud by Ribéry zaplatil za sex nezletilé dívce a věděl by o tom, hrozily by mu až tři roky za mříženi a pokuta 45 tisíc eur.

Deharová po vypuknutí aféry poskytla rozhovory bulváru a prozradila, že měla styk také s dalším francouzským reprezentantem Sidneym Govouem. Žádný z hráčů nedostal od svého klubu nebo národního svazu disciplinární trest. Ribéry i Govou se zúčastnili také nedávného světového šampionátu, na němž Francouzi vypadli již v základní skupině.

Reklama

Související témata: