Hlavní obsah

Lille se udrželo v čele francouzské ligy gólem v nastavení

Ve třetí minutě nastaveného času vydřel vedoucí tým francouzské fotbalové ligy Lille vítězství 1:0 nad posledním celkem tabulky Arles-Avignon. Trápení favorita proti nováčkovi soutěže ukončil až střídající brazilský útočník Tullio De Melo.

Článek

Lille se dlouho nemohlo prosadit, i když hrálo téměř celý druhý poločas v početní převaze. Hosté přišli v 53. minutě o Jamela Ait Ben Idira, který dostal druhou žlutou kartu.

"Je důležité vyhrát, i když nehrajete nejlépe. Byl to důležitý gól a jsem pyšný, že jsem ho dal," řekl Melo televizní stanici Foot Plus TV.

Díky těsné výhře si fotbalisté Lille udrželi v čele jednobodový náskok před Paris St. Germain, který potvrdil výbornou formu a porazil Valenciennes na jeho hřišti 2:1. Oba góly vítězů dal Brazilec Nené, který je s jedenácti brankami druhým nejlepším střelcem soutěže.

Francouzská fotbalová liga - 17. kolo:
Arles-Avignon - Lille 0:1 (90.+3 De Melo), Brest - Montpellier 0:0, Caen - Nice 0:0, Lorient - Lens 3:0 (49. Amalfitano , 56. Kitambala, 74. Mvuemba), Nancy - Sochaux 1:0 (74. Luiz), Valenciennes - Paris St. Germain 1:2 (82. Aboubakar - 47. a 84. Nené), Auxerre - Marseille 1:1 (40. Birsa z pen. - 8. Rémy).

Reklama

Související témata: