Hlavní obsah

Prima chce Nedvěda s Poborským pro ME

PRAHA

Pavel Nedvěd, záložník Juventusu Turín, a Karel Poborský, záložník Českých Budějovic, se zřejmě stanou hvězdami obrazovky televize Prima při evropském šampionátu fotbalistů v Rakousku a Švýcarsku v příštím roce. Vedení televize už projevilo o oba skvělé hráče a bývalé výjimečné reprezentanty zájem.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Karel Poborský při tréninku české fotbalové reprezentace v Seefeldu.

Článek

"S Karlem Poborským už jsme jednali. Dostal konkrétní nabídku. Máme o jeho služby enormní zájem, takže jde jen o nalezení cesty a optimální formu spolupráce, vyhovující oběma stranám," prohlásil Jiří Nikodým, šéfredaktor sportovního oddělení TV Prima.

Vedení usiluje i o angažování majitele Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy z roku 2003 Pavla Nedvěda. "V tomto případě jsme teprve na začátku, ale první jednání s lidmi zastupujícími bývalého reprezentačního kapitána proběhla," uvedl Nikodým.

"Věříme, že vše zdárně dopadne. Oba by znamenali obrovský přínos, protože jejich postřehy, podepřené znalostmi fotbalového prostředí, nikdo jiný nemůže divákům nabídnout," vysvětlil Nikodým. Televize Prima získala práva na vysílání evropského šampionátu 2008 v souboji s Českou televizí, kterou podle zákulisních informací přeplatila o čtyřicet miliónů korun.

Reklama

Související témata: