Hlavní obsah

Nominace San Marina se od podzimu dost změnila

SERRAVALLE

České fotbalisty čeká v sobotu v San Marinu výrazně odlišný tým od toho, který v říjnu v Liberci porazili 7:0. V nominaci, kterou oznámil trenér Giampaolo Mazza, schází hned pět hráčů, kteří v prvním utkání nastoupili v základní sestavě. Hra nejslabšího evropského týmu se tím však zřejmě nijak výrazně nezmění.

Článek

Z nominace vypadl jeden z nejzkušenějších hráčů mužstva obránce Simone Bacciocchi, který je po operaci kolena. Zraněný je i další zadák Nicola Albani.

Záložník Marco Domeniconi odmítá reprezentovat a pozvánku tentokrát nedostali ani Carlo Valentini a Michele Moretti.

Jediným nováčkem je Giacomo Benedettini. V kádru jsou dvě bratrské dvojice: Aldo a Davide Simonciniovi a Gianluca a Fabio Bolliniovi.

Nominace San Marina:
Brankáři: Aldo Simoncini (San Marino Calcio, 6/0), Federico Valentini (NovaValmarecchia, 2/0),
obránci: Matteo Andreini (Tre Fiori, 10/0), Alessandro Della Valle (Scot Due Emme, 17/0), Davide Simoncini (Torcona, 5/0), Carlo Valentini (NovaValmarecchia, 25/0), Gianluca Bollini (NovaValmarecchia, 1/0), Giacomo Benedettini (Tre Fiori, 0/0), Fabio Vitaioli (Secchiano, 1/0),
záložníci: Matteo Bugli (Secchiano Calcio, 6/0), Paolo Mariotti (Pennarosa, 2/0), Damiano Vannucci (Libertas, 40/0), Fabio Bollini (Murata, 1/0), Giovanni Bonini (Misano, 6/0), Federico Nanni (Sant Ermete, 4/0),
útočníci: Nicola Ciacci (Lunano Calcio, 11/1), Andy Selva (Sassuolo Calcio, 36/6), Manuel Marani (Morciano, 8/1).

Reklama

Související témata: