Hlavní obsah

Výhru 3:0 nad Němci tipovalo jen několik lidí, kurz byl 90:1

Některé sázkové společnosti se ani neodvážily vypsat v kurzové nabídce ke kvalifikačnímu zápasu o postup na mistrovství Evropy ve fotbale Německo - Česko výsledek 0:3, kterým utkání nakonec skončilo. Považovaly to za zbytečné. A pokud tuto příležitost nabídly, tipující o něj sotva zavadili okem.

Článek

Na senzační výhře Čechů o tři góly, navíc s čistým kontem, tak zbohatlo jen několik lidí. Odměnou těmto "hazardérům" nebo "geniálním sázkařům" byl úctyhodný devadesátinásobek vkladu.

Německá reprezentace, třetí tým z loňského mistrovství světa a dosavadní suverén skupiny, byla ve středečním duelu favoritem a v sázkách se to projevilo. Například společnost Sazka přijala na vítězství českých fotbalistů jen 14 procent sázek, zatímco na Němce směřovala zhruba každá druhá, uvedl mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund.

Nejtipovanější bylo skóre 2:0 pro Němce 

Z nabídky přesných výsledků sázející volili zejména skóre 2:0 a 2:1 ve prospěch domácích, případně nerozhodný stav 1:1. Výraznější gólovou převahu Čechů na konci zápasu očekávalo minimum bookmakerů. "Výsledek 0:3 pro ČR jsme ani v nabídce neměli," řekl mluvčí Fortuny Tomáš Grombíř. Sazka sice tento výsledek vypsala, ale zbytečně - nikdo na něj nevsadil.

Pátrání po možných výhercích ale nakonec slavilo úspěch u kanceláře Chance. "Ano, sázku na výsledek 0:3 jsme vypsali, bylo to v kurzu 90:1 a přijali jsme šest tiketů," uvedla mluvčí Chance Jana Pokorná s tím, že se dokonce našel i jeden sázející, který věřil ve vítězství Čechů 4:0. Pokud by se tak stalo, vyhrál by stonásobek.

Reklama

Související témata: