Hlavní obsah

Reprezentace trénovala ve sněžení již kompletní

Vytrvalé sněžení na promrzlém Strahově provázelo středeční dopolední trénink fotbalové reprezentace. Zúčastnili se ho již všichni hráči včetně Tomáše Rosického a Jaroslava Plašila, kteří se připojili k týmu až později. Rosický dorazil v úterý večer, ve středu dorazil i Plašil, který se v úterý oženil se svou brazilskou přítelkyní.

Článek

První možnost k blahopřání ale měli fotbalisté už po společné večeři, kdy podle tradice zazpívali trenérovi Karlu Brücknerovi k 68. narozeninám, které slavil právě v den srazu. Tradiční byl i dort ve tvaru fotbalového míče, o který se kouč s fotbalisty vzápětí podělil.

Ve středečním strahovském marastu se hráči především snažili vyhnout případnému zranění. Zahaleni do kulichů byli k nerozeznání a po 90 minutách se zjevně těšili na teplo nedalekého hotelu Crown Plaza, kde jsou ubytováni. Další trénink je čeká až ve čtvrtek. Po něm představí nové reprezentační dresy, s nimiž pocestují v létě příštího roku na evropský šampionát.

Podobný program s jedním tréninkem denně mají reprezentanti až sobotního zápasu se Slovenskem, který bude posledním domácím vystoupením národního týmu v letošním roce.

Po něm se už budou těšit, jak vyrazí do tepla na Kypr, kde je čeká ve středu 21. listopadu závěr kvalifikace o Euro. Nejen kvůli soupeři se dá očekávat, že to bude zcela rozdílný duel než v sobotu v letenském chladu, neboť na Kypru panují v těchto dnech příjemné pětadvacetistupňové teploty.

Reklama

Související témata: