Hlavní obsah

Fotbalisté před odletem trénovali defenzivu i standardky

Čeští fotbalisté za sebou mají poslední trénink před úterním ranním odletem ke kvalifikačnímu utkání v Irsku. Na uzavřeném stadiónu Evžena Rošického na pražském Strahově absolvovali pondělní jedinou společnou přípravu, během níž trénovali defenzivní činnost i zahrávání standardních situací. Již před obědem sledovali sestřih záznamu ze hry středečního soupeře.

Článek

Fotbalisté setřásli únavu již během volnější neděle a už byli myšlenkami v Dublinu. Během dopoledne ale stihli i některé marketinkové a mediální aktivity; Tomáš Rosický představoval nové produkty sportovního výrobce, s nímž má osobní smlouvu.

Marek Kulič s Janem Polákem zase předtáčeli se zástupci televize Galaxie-sport pondělní večerní pořad Fandíme, který bude mapovat sobotní duel proti San Marinu, a čtyři hráči zamířili mezi novináře.

Pak už ale soustředili své myšlenky pouze na fotbalovou přípravu a k radosti trenéra Karla Brücknera vyrazilo na trénink všech dvacet hráčů. "Nacvičovali zahrávání i bránění standartních situací, chvíli se hrálo na dvě a na závěr pro zpestření došlo i na nohejbal," prozradil mluvčí týmu Lukáš Tuček "tajnou" náplň tréninku.

V úterý dopoledne už vyrazí fotbalisté do Dublinu, kde se zápas ve středu od 20:30 SELČ hraje. Ještě předtím si ale den před utkáním vyzkoušejí trávník Lands Downe Road Stadium při oficiálním tréninku.

Reklama