Hlavní obsah

Každý třetí sázkař tipuje ve finále fotbalového ME remízu

PRAHA

Každý zhruba třetí sázkař tipuje ve finále fotbalového mistrovství Evropy v základní hrací době remízu. Tak vysoký podíl sázek na nerozhodný stav sázkové kanceláře během turnaje ještě nezaznamenaly. V souboji fotbalových velmocí Španělsko - Německo by měli nakonec podle tipujících i bookmakerů slavit Španělé.

Foto: NOVINKY/Ondřej Krynek

Sázková kancelář - ilustrační fotografie

Článek

Na vítězství španělského týmu v základní hrací době je možné vsadit v poměru 2,3:1 a na úspěch Němců v kurzu zhruba 2,8 až 3,1:1. Nerozhodný stav má kurz zhruba 3:1. Při kurzu 3:1 získá sázkař z vložené stokoruny výhru 300 korun.

"Vysoký podíl sázek na remízu ukazuje, jak vyrovnaný duel se čeká. Běžně na nerozhodný stav přijímáme jen asi 10 až 15 procent sázek," řekl mluvčí firmy Tipsport Lubomír Ježek s tím, že na poslední zápas letošního Eura jeho kancelář přijala sázky za přibližně 11 miliónů korun.

Ve finále šampionátu se utkají mužstva, kterým provozovatelé sázení dávali před turnajem největší naděje na titul. Na vítězství Španělska bylo u Tipsportu zpočátku možné sázet při kurzu 7:1 a na Německo v kurzu 4,8:1. Třetím největším favoritem šampionátu byl tým mistrů světa z Itálie, který vypadl ve čtvrtfinále.

Reklama

Související témata: