Hlavní obsah

Týmy se sjíždějí na Euro, česká skupina je už kompletní

SEEFELD

Jako včelky do úlu se slétají na nadcházející fotbalové mistrovství Evropy jednotlivé reprezentace. Jako první do dvou pořadatelských zemí v neděli zamířili Portugalci a Turci, po pondělním příletu českého národního celku je tak první skupina šampionátu kompletní. V Basileji a Ženevě hrané „Áčko“ již má v dějišti všechny účastníky, čtvrtým do počtu je totiž domácí Švýcarsko.

Článek

Fotbalové reprezentace volily různé typy přípravy. Někdo hrál přípravy později než ostatní, jiný odcestoval na Euro s větším předstihem. Jako první dorazili do Neuenburgu a Ženevy soupeři českého výběru Portugalci a Turkové. Oba týmy se utkají v sobotu v Ženevě.

V pondělí do Rakouska přiletěli čeští hráči a z letiště v Innsbrucku zamířili do Seefeldu. V pětadvacet kilometrů vzdáleném tyrolském městečku Češi tradičně rozbíjejí základní přípravný kemp, nejinak tomu je letos. Přestože svěřenci trenéra Brücknera hrají všechny tři zápasy ve Švýcarsku, budou na zápasy cestovat z oblíbeného Seefeldu.

Stejně jako Češi přiletěli v pondělí Poláci, Italové a Rumuni. V úterý dorazí Chorvati, Němci, Nizozemci a Řekové a ve středu pak Francouzi, Švédové a Rusové. Jako poslední až dva dny před startem šampionátu přiletí Španělé, kteří se budou připravovat v Leogangu.

Přílety jednotlivých reprezentací na ME 2008
Skupina A
Švýcarsko 2. června, Česká republika 2. června, Portugalsko 1. června, Turecko 1. června
Skupina B
Rakousko 2. června, Chorvatsko 3. června, Německo 3. června, Polsko 2. června
Skupina C
Nizozemsko 3. června, Itálie, 2. června, Rumunsko 2. června, Francie 4. června
Skupina D
Řecko 3. června, Švédsko 4. června, Španělsko 5. června, Rusko 4. června
Redaktory Práva a Sport.cz na ME přepravuje Auto Janák

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články