Hlavní obsah

Ronaldo je posedlý číslem sedm, má ho na povlečení i na gauči

Hvězda fotbalového Manchesteru United Cristiano Ronaldo je posedlý číslem, které nosí na dresu. Ve svém domě v Alderley Edge má iniciály a sedmičku na skříních, má ji vyšitou na povlečení, na gauči a v obýváku má dokonce i stůl ve tvaru oblíbeného čísla.

Článek

Posedlost šťastným číslem Ronaldo podle britského listu The Sun odhalil v nedávné videonávštěvě svého domu za čtyři milióny liber (asi 122 miliónů korun).

Třiadvacetiletý Portugalec, který v uplynulé sezóně nastřílel v dresu United 42 gólů, tak jde ve stopách předchozího idolu fanoušků Manchesteru. David Beckham si nechal sedmičku vytetovat a měl například i auto s poznávací značkou DB7.

Podobnost portugalského reprezentanta s Beckhamem však nemusí skončit jen u posedlosti stejným číslem. Stejně jako kapitán anglické reprezentace by mohl Ronaldo zamířit do Realu Madrid.

Spekulace o přestupu žhavého adepta na prestižní Zlatý míč do "Bílého baletu" nabírají na intenzitě a trenér španělského mistra Bernd Schuster o víkendu dokonce prohlásil, že Ronalda do týmu přivede, i kdyby za něj měl zaplatit rekordních 100 miliónů eur (2,4 miliardy korun).

Pokud by však Ronaldo skutečně do Realu přestoupil, čekala by ho těžká bitva o oblíbené číslo. V Madridu totiž nosí sedmičku kapitán a ikona klubu Raúl.

Reklama

Související témata: