Hlavní obsah

VIDEO: Petržela nemá postavu na focení s misskami, nafasoval aspoň kopačky jako Ronaldo

Kopačky nafasovali, teď jen aby měli ve Vratislavi také dostatečné množství střelného prachu. Fotbalová reprezentace se v neděli schází v Praze a hned odlétá do Rakouska na soustředění před mistrovstvím Evropy 2012 v Polsku a na Ukrajině. V sobotu stihli nominovaní hráči také akce pro své partnery, k nimž patřila i prezentace nové kolekce kopaček s nápaditým designem.

Foto: Pavel Dosadil, Sport.cz

Kopačky na šampionát jsou nachystány - zleva Pudil, Kolář, Petržela, Kadlec a Pilař.

Článek
Fotogalerie

Reprezentanti s kopačkami

Šprýmaře v sobě nezapřel. Zatímco tři jeho plzeňští kolegové se v týdnu fotili v rámci propagační akce s misskami, Milanu Petrželovi připadlo o poznání méně atraktivní focení s kopačkami.

„Nemrzí mě to. Co se dá dělat, na focení s misskami nemám postavu, k tomu si vybírají chlapáky," usmíval se záložník Viktorie.

Spolu s Michalem Kadlecem, Danielem Pudilem, Václavem Pilařem a Danielem Kolářem v prodejně Nike převzali a odprezentovali kolekci kopaček „Nike Clash Collection" vyzdobenou vyšitými českými vlaječkami. Stejnými střelkami firma pro mistrovství Evropy vybavila také hvězdy, jakými jsou Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Wayne Rooney či Gerard Pique.

Kopačky jsou vyvedeny v kontrastní kombinaci barev, tedy bílé a spolu s ní modré, červené, zelené nebo černé. „Na nějakou určitou barvu si nepotrpím. Mám výrůstky na patách, a tak je pro mě klíčové, aby nebyla zadní část boty tvrdá. To pak může ovlivnit celý lýtkový sval. Výrobce mi může kopačku na míru změkčit," popisoval Kadlec.

„Premiéra naší nové kolekce byla naplánována na mnichovské finále Ligy mistrů. Od 6. června budou tyto kopačky k dostání také v České republice," poukázala Lucie Grošaftová, mluvčí Nike.

Reklama