Hlavní obsah

Sobotní zápas fotbalové reprezentace proti Izraeli odvysílá Sport1

Praha

Vrchol sezóny je za dveřmi, fotbalová reprezentace ladí formu na soustředění v Rakousku. Její kondici prověří krátce před mistrovstvím Evropy přátelské utkání s Izraelem. Tuzemští diváci budou moci zápas národního týmu sledovat na stanici Sport1 v sobotu 26. května od 20:00. Fanoušci mohou navíc podpořit reprezentaci prostřednictvím vzkazů na facebookovém profilu TelevizeSportTV.

Foto: Darko Vojinovic, ČTK/AP

Český tým před odvetou baráže v Podgorici.

Článek

Už jen dva poslední ostré testy před nadcházejícím Eurem má před sebou fotbalová reprezentace. Času na přípravu je málo a trenér Bílek musí otestovat varianty, které představí v Polsku v bojích o medaile. Národní tým trápí lehké zranění režiséra Tomáše Rosického, rovněž další opora záložní řady Jaroslav Plašil má do Bad Waltersdorfu dorazit až v pondělí večer.

Trenér Michal Bílek v minulých dnech vyvolal u veřejnosti bouřlivé diskuze tím, že do týmu nepovolal letos v lize skvěle hrajícího Jiřího Štajnera. Místo něj dostal přednost plzeňský Kolář, kvůli lehkým problémům Rosického s lýtkem navíc dodatečně povolal dalšího plzeňského záložníka Daridu. Zápasem s Izraelem tak Bílek bude chtít kromě testování taktiky a sestavy také přesvědčit fanoušky o svých rozhodnutích.

Izraelci zahajují přípravným kempem v Rakousku další kvalifikační cyklus, tentokrát o postup na mistrovství světa. „Ve svém středu mají řadu velmi kvalitních hráčů v čele s kapitánem Yossi Benayounem, který hraje Premier League," přibližuje kvality soupeře šéfkomentátor SportTV Milan Štěrba, který bude zápas komentovat.

Přímý přenos zápasu Česko - Izrael vysílá Sport1 v sobotu 26. května od 20:00. Reprízu mohou diváci zhlédnout týž den ve 22:30 na Sport2 a v neděli 27. května od 16:00 na Sport1.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články