Hlavní obsah

Poplach! Rosický nasadil Panenkův knír a zestárl před očima

Není to zdaleka poprvé, co se fotbalový národ modlí za jeho zdraví. Kdyby národní tým musel odjet na EURO 2012 bez svého kapitána, těžko najde hráče, který by Tomáše Rosického nahradil. Realizační tým ujišťuje, že lehčí zranění lýtka záložníka Arsenalu o šampionát nepřipraví. Mnohem horší by tak bylo, kdyby „Rosa“ zestárl před očima tak, jak ho ostaršila vizáž á la Antonín Panenka...

Foto: Sport.cz

Tomáš Rosický na plakátu s vizáží Antonína Panenky.

Článek
Fotogalerie

Nejenže se na billboardech prohání v motorce a s mohutným knírem. Teď Tomáš Rosický (31) vypadá jako šedesátník i na pozvánce na Pohár české fotbalové reprezentace pro týmy z dětských domovů.

„Fotili jsme ho pro účely retro kolekce 1976 s Antonínem Panenkou, slavným exekutorem penalty ve finále bělehradského mistrovství Evropy v roce 1976. Tomášovi jsme nalepili knírek a na fotce oba slavní fotbalisté jedou na dobové motorce, abychom navodili atmosféru tehdejší éry," vysvětluje Jan Kryšpín, marketingový manažer firmy Puma.

„Právě tuto motorku vydražíme a výtěžek věnujeme Poháru české fotbalové reprezentace. Na pozvánce jsme tedy využili retro fotku Tomáše s knírkem. Odkazujeme tak trochu už k dražbě, ale hlavně se nám Tomáš s knírkem líbí. Nezáleží totiž na době, ale na stylu," vysvětlil s úsměvem Kryšpín.

Rosický je patronem poháru a 30. května v Praze na Strahově předá pohár pro vítěze turnaje. Díky České spořitelně se děti z dětských domovů podívají i na samotné EURO 2012.

Finále turnaje O pohár české fotbalové reprezentace:
Úterý 29. května
10:00 Zahájení turnaje (Strahov Malý stadión, ul. Zátopkova, Praha 6)
10:30 – 11:30 Sledování tréninku národního týmu
11:40 – 19:40 Turnaj O pohár české fotbalové reprezentace
Středa 30. května
10:00 – 15:00 Finále turnaje
15:00 Slavnostní vyhlášení výsledků s patronem turnaje a hosty

Reklama

Související témata: