Hlavní obsah

OBRAZEM: Petržela už není Kartáč, nároďák má svého Hamiltona, Icemana i D’Artagnana

Vratislav

Vyfikli se a v módních bílých košilích vyrazili na oběd k primátorovi Vratislavi. Fotbaloví reprezentanti jsou také zkušení manekýni a každý jejich zápas či společná akce na EURO 2012 je přehlídkou originálních účesů. Nedávno „zazářil“ třeba Milan Petržela, který si na hlavě nechal jen kartáč vlasů a plzeňští kumpáni ho po vstřelení gólu popadli a vyčistili s ním kopačku spoluhráče či kameru.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Přijetí českých fotbalistů na radnici Vratislav. (Zleva) Václav Pilař, Milan Baroš, Milan Petržela a Tomáš Sivok.

Článek
Fotogalerie

Nikdy neztrácí dobrou náladu, za svůj vylepaný sestřih si však vytrpěl své. „Pokřikovali na mě Kartáču a že si potřebují natřít plot... Trenér Komňacký mě pořád naháněl, že se na mě vůbec nemůže dívat. Tak jsem musel před odjezdem na šampionát vyrazit v Plzni k mému známému holiči. Do žádných větších kreací jsem se už nepouštěl," culí se Milan Petržela.

„Přezdívek a posměšků jsem se naposlouchal až dost..."

Rychlonožka z Viktorie má ještě v plánu rozšířit sbírku svých tetování. „Pokud na šampionátu uspějeme, byl by to ohromný úspěch a určitě by se něco vymyslelo. Už jsem si říkal s Limbou (Davidem Limberským), že si musíme vytetovat, že jsme byli mistry ligy. Máme tedy nějaké restíky a určitě bychom do toho šli," avizoval Petržela.

Přehlídka základní sestavy proti Rusku

Zůstaňme však u účesů, na nichž fotbalisté hodně lpí a snaží se, aby pomocí gelů dosáhli co nejlepších efektů. Podívejme se na základní jedenáctku, která nastoupila v prvním utkání turnaje proti Rusku. Komu jsou hráči svými účesy či vizáží podobní?

Reklama

Související témata: