Hlavní obsah

VIDEO: Trenérovi Ukrajiny ujely nervy. Pojďte si to vyříkat ven, vyzval novináře po duelu s Anglií

Nebývá jednoduché smířit se s porážkou, když váš tým předvádí dobrou hru a pak vás ještě rozhodčí připraví o vstřelený gól. Slavný trenér fotbalistů Ukrajiny Oleg Blochin se nechal vytočit novinářem na tiskové konferenci po zápase s Anglií, kdy porážka 0:1 ukončila působení jeho týmu na mistrovství Evropy.

Rozzlobený trenér Blochin

 
Článek
Fotogalerie

Rozzlobený trenér Blochin

Jako by nestačilo, že musel spolknout hořkou pilulku ze 62. minuty zápasu, kdy Děvič dostal balon do anglické svatyně, ale podle rozhodčích nepřešel brankovou čáru. Místo chvály na odvážnou hru svého týmu ještě trenér Blochin čelil na pozápasové tiskové konferenci dotazům o špatné kondici svého mužstva.

"A co vám na to mám říct? Vám jde jen o to urážet Blochina a tým, tak si napište, co chcete... Vám se nelíbí Blochin, nelíbí se vám tým Ukrajiny, v tom případě promiňte... Jestli chcete, tak si to můžeme jít vyříkat spolu tváří v tvář venku. A promluvíme si jako chlapi. Protože do týmu se neopírejte!," rozčílil se Blochin.

A to se teprve někdejší slavný fotbalista dostával do ráže. "Já jsem hrál léta fotbal, vy jste hrál fotbal? Vadí vám moje trenérská práce, tak si pište, co chcete, už jsem si na to zvykl. To není nic strašného. Ale svůj tým nedám! Nechte být Guseva, Ševčenka, kohokoliv.... Když chcete kritizovat, tak se pusťte do Blochina, klidně si třeba i demonstrujte s transparenty," vzkázal držitel Zlatého míče z roku 1975.

Reklama