Hlavní obsah

Gebre Selassieho láká Arsenal. Wenger se na něj už ptal Rosického

Obránce české fotbalové reprezentace Theo Gebre Selassie by se mohl stát spoluhráčem Tomáše Rosického v londýnském Arsenalu. Podle serveru caughtoffside.com nabízí Arsenal za hráče Liberce 6,5 miliónů liber, v přepočtu asi 200 miliónů korun.

Foto: Milan Malíček, Právo

Theo Gebre Selassie se může brzy protahovat na Emirates Stadium

Článek

Gebre Selassie je na šampionátu jedním z nejlepších českých hráčů a o jeho formě hovoří pochvalně i zahraniční experti. Bývalý útočník nizozemské reprezentace Patrick Kluivert pracující pro Eurosport nominoval Gebre Selassieho jako nejlepšího pravého obránce do All Stars šampionátu po základní části.

Svou rychlostí a útočnými choutkami prý očaroval kouče Gunners Arséna Wengera a ten už se na něj i vyptával svého svěřence Tomáše Rosického. První volbou na tento post v Arsenalu je Francouz Bacary Sagna, ale ten má smůlu na zranění, během posledních dvanácti měsíců měl dvakrát zlomenou nohu.

Už před šampionátem počítal kouč Liberce Jaroslav Šilhavý s tím, že klenot libereckého týmu odejde do zahraničí. Spekulovalo se nejvíc o zájmu německých klubů, ale nabídka z Arsenalu by byla pro všechny strany daleko zajímavější.

Reklama

Související témata: