Hlavní obsah

Hrr na Nizozemsko. Již odpoledne se na Letenské pláni otevře Město fanoušků

Praha

Očekávaný zápas fotbalové reprezentace s Nizozemskem je zde. V Praze na Letné bude soustředěna veškerá fanouškovská energie a zábava. Všichni příznivci, kteří se rozhodli podpořit českou reprezentaci, najdou v tomto místě své útočiště. Pro každého, kdo má rád fotbal a zábavu, je připraveno Město fanoušků na Letenské pláni, které otevře své brány v 15:15.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fanoušek české fotbalové reprezentace

Článek

Po mistrovství světa v Brazílii se vrací na scénu mezinárodní fotbal s českou reprezentací v čele. Boj o důležité body pro postup do Francie na ME 2016 může začít. Všechno vypukne dnes ve 20:45 na Letné, kde se Češi střetnou s třetím týmem uplynulého světového šampionátu, Nizozemskem.

Fotbalová asociace ČR ve spolupráci se společnostmi STES a Public Football připravila toto improvizované městečko plné zábavy a fotbalu speciálně pro fanoušky. Příchozí se mohou těšit na nejrůznější fotbalové atrakce (lidský stolní fotbal, zorbing fotbal, radar gate, klasické stolní fotbálky a mnoho dalšího), nebudou chybět ani soutěže o ceny. Pro ty, co zapomněli doma dres reprezentace, bude připraven Fan Shop s originálními replikami dresů, šál, čepic a dalších oficiálních produktů české fotbalové reprezentace.

Na fanoušky čeká rovněž bohatý hudební a fotbalový program zahrnující představení světového rekordmana v žonglování s míčem či rozhovory a postřehy fotbalových internacionálů. Žízeň zaženou velké pivní stany. Středobodem městečka bude stage s DJ a velkoplošnou televizí. Rovněž bude zajištěn přenos z Generali Arény na Letné, což znamená, že fanoušci, kteří si nestihli obstarat vstupenky, budou moci sledovat živý přenos utkání Česko - Nizozemsko přímo ve Městě fanoušků na Letné a budou si tak moci vychutnat jedinečnou atmosféru kvalifikačního utkání.

Pořadatelé žádají všechny fanoušky, aby na stadión dorazili s dostatečným časovým předstihem. Utkání bude beznadějně vyprodané a očekávají se velké komplikace v dopravě v okolí stadiónu. Zároveň prosí fanoušky, aby se zapojili do choreografie, která proběhne na celé protilehlé tribuně v desáté minutě utkání, přesně v čase 10:00.

Zápas ČR - Nizozemsko se hraje dnes od 20:45 v Praze na Letné, přímý přenos vysílá ČT Sport, on-line reportáž na Sport.cz.

Reklama

Související témata: