Hlavní obsah

Plzeňáci budou reprezentantům proti Turecku fandit v kině

Plzeň

Celý kvintet hráčů (Řezník, Limberský, Procházka, Kolář, Pilař) mají v nominaci národního týmu a legionáře Daridu z Freiburgu pochopitelně také stále berou za vlastního. Nejen svým fotbalistům v reprezentačním dresu v pátečním kvalifikačním duelu v Turecku budou příznivci Plzně fandit také v kině. Viktoria pozvala své permanentkáře do multikina Cinestar a pár vstupenek ještě stále zbývá.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Střelec vítězného gólu Václav Pilař (vpravo) se raduje společně s Davidem Limberským po konci zápasu s Nizozemskem.

Článek

Speciální zážitek si mohou užít držitelé permanentek Viktorie Plzeň. Duel kvalifikace ME mezi Tureckem a Českou republikou totiž budou moci zhlédnout na velkém plátně v partnerském multikině Cinestar. Druhý ostrý zápas Pavla Vrby v roli trenéra českého národního týmu se odehraje v pátek od 20:45.

Všichni držitelé permanentních vstupenek mohou využít možnost registrace na nevšední zážitek ve fanshopu Viktorie Plzeň. Každý držitel permanentky může využít dvou míst, nabídka platí až do vyčerpání kapacity sálu. Ve středu dopoledne zbývalo ve Viktoria shopu posledních dvacet lístků. Ve čtvrtek má fanshop inventuru, ale ještě v pátek mají poslední zájemci šanci.

Připraveno je i studio s hráči Viktorie

Do multikina Cinestar v OC Olympia bude možno dorazit již v 19:45, po osmé hodině odstartuje nachystaný program. Vedle samotného přenosu kvalifikační bitvy bude promítáno také video z dílny Václava Šubrta, fanoušci se mohou rovněž těšit na improvizované ‚fotbalové studio' přímo s fotbalisty Viktorie. Fanoušci si budou moct v sále volit místa podle svého uvážení, první příchozí tak budou mít samozřejmě výhodu. „Prosíme fanoušky, aby se respektovali navzájem a počítali s tím, že většina diváků dorazí ve dvou. Projekce bude zřejmě plně naplněna, fanoušci by tak při příchodu do sálu neměli mezi sebou a dalšími diváky nechávat volná místa," apeluje na permanentkáře tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

„Věříme, že fanoušci tuto možnost uvítají a společně s vybranými fotbalisty prvního týmu si užijí opravdu nevšední fotbalový zážitek," láká příznivce Pillár. „Prosíme tímto také všechny fanoušky, aby se nahlašovali pouze v případě, kdy na promítání opravdu dorazí. Zájem předpokládáme veliký a byla by škoda, pokud by část sedadel zůstala prázdná."

Jak skončí kvalifikační zápas o postup na fotbalové ME 2016 mezi Tureckem a Českou republikou?
Výhrou České republiky
60,8 %
Remízou
24,2 %
Výhrou Turecka
15 %
Celkem hlasovalo 8142 čtenářů.

Reklama

Související témata: