Hlavní obsah

VIDEO: Vydra s Pudilem by se ve Velkém bazaru neztratili. Watford je vyškolil na prodavače

Londýn

Není příliš obvyklé, aby druholigový klub dodával fotbalové reprezentaci hned dva hráče. Anglický FC Watford je výjimkou. Ve výběru pro kvalifikační duely v Turecku a Kazachstánu figurují obránce Daniel Pudil a útočník Matěj Vydra. Ve svém klubu prožívají neuvěřitelnou rošádu trenérů. A ve fanshopu také přičichli k práci prodavačů.

Vydra a Pudil za pultem

 
Článek

Přesunuli se do asijské části Istanbulu za fotbalem. Ale kdyby měli čas zavítat na vyhlášený Velký bazar, jeden z největších a nejstarších komplexů krytých tržnic na světě, určitě by se tam neztratili.

Matěj Vydra s Danielem Pudilem dostali nedávno v Anglii náležité školení. V klubovém fanshopu se zúčastnili akce, kde se museli fanouškům nejen podepisovat, ale také je obsluhovat. Podat vybrané zboží, zabalit... Šlo jim to od ruky, jak můžete na videu posoudit.

Čeští legionáři se budou po návratu z reprezentačního srazu ve Watfordu znovu seznamovat s novým trenérem. Třetí tým druhé anglické ligy totiž v úterý převzal za uplynulé dva měsíce už čtvrtý kouč - bývalý jugoslávský reprezentant Slaviša Jokanovič. Vystřídal Skota Billyho McKinlayho, jenž po povýšení z postu asistenta vydržel v roli hlavního kouče jen osm dní...

Reklama

Související témata: