Hlavní obsah

Reprezentace zve do Plzně na otevřený trénink před Islandem

Praha

Kouč národního týmu Pavel Vrba se vrací na domovský stadión a fanoušci mají šanci vidět fotbalové reprezentanty v akci bezprostředně před očekávaným vrcholem podzimu a utkáním kvalifikace ME s Islandem. V sobotu 15. listopadu budou mít jedinečnou příležitost. Celý předzápasový trénink v plzeňské Doosan Areně, kde se o den později klání se Seveřany uskuteční, je totiž otevřený i pro fanoušky.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Čeští reprezentanti Michal Kadlec a Tomáš Rosický během tréninku.

Článek

„Z působení v Plzni velmi dobře vím, že fanoušci tady umí vytvořit fantastickou atmosféru. Budeme je samozřejmě potřebovat během velmi těžkého zápasu s Islandem, ale rádi se s nimi uvidíme a pozdravíme už při předzápasovém tréninku," vzkazuje reprezentační trenér Pavel Vrba, který v Plzni v letech 2008 - 2013 sám úspěšně působil, když Viktorii dovedl ke dvěma titulům a dvěma účastem v Lize mistrů.

Příprava národního týmu startuje v Doosan Areně v sobotu 15. listopadu v 19:00, v rámci tréninku bude přístupná horní část hlavní tribuny. Její brány se otevřou před tréninkem v 18:30, vstup na tribunu je možný přes přilehlá úniková schodiště a na ochozu hlavní tribuny budou k dispozici také stánky s občerstvením.

Fanoušci dostanou pivo zdarma

Duel mezi Českou republikou a Islandem je přímým soubojem o první místo ve skupině A kvalifikace mistrovství Evropy. Oba týmy mají po třech odehraných zápasech plný počet bodů, ale Island je nyní ve vedení před českým mužstvem díky lepšímu skóre.

Fanoušci nedělního zápasu se pak mohou těšit také na pivní odměnu, kterou jim Vrbův tým výhrami v kvalifikaci vydělal. V rámci malé sázky o velké pivo převzal kouč od domácího pivovaru symbolický šek na více než 10 000 speciálních plechovek. Po zápase tak dostanou zdarma pivo všichni diváci, včetně islandských fanoušků.

„Samozřejmě jsem v prvé řadě nesmírně rád, že jsme do úvodu kvalifikace vstoupili bez ztráty bodu. Proto bych chtěl ještě jednou poděkovat svému mužstvu, které předvedlo opravdu dobré výkony. O to víc mě těší, že jsme udělali radost našim fanouškům i pivním dárkem. Věřím, že i po zápase s Islandem budou mít důvod si připít na naše vítězství," říká Vrba.

Reklama

Související témata: