Hlavní obsah

Hruška dorazil k reprezentaci se zpožděním, brankáři se narodil syn

Praha

Prožívá hetické dny a hodiny. V pondělí se fotbalový brankář Aleš Hruška dočkal dodatečné nominace do národního týmu a v úterý uháněl do porodnice. Na sraz v Praze před nedělním utkáním kvalifikace ME s Islandem sice mladoboleslavský gólman dorazil s mírným zpožděním, zato s velmi veselou novinou. Manželka mu porodila syna Cruize. Šťastní manželé se tak těší z třetího přírůstku do rodiny: Hruškovi už mají nejstaršího syna Benjamina a dcerku Chloé.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Aleš Hruška na tréninku české fotbalové reprezentace před zápasem s Islandem.

Článek
Fotogalerie

„Všechno proběhlo v pohodě. Přece jenom jsme rodili už potřetí, takže jsme věděli, do čeho jdeme," popisoval s úsměvem Aleš Hruška, který se o dodatečné nominaci do národního mužstva dozvěděl teprve v pondělí, kdy nahradil zraněného Davida Bičíka.

Hruška tak zažil poměrně hektické poslední hodiny, v pondělí odpoledne se musel z domovské Prahy narychlo vracet pro brankářské vybavení do Mladé Boleslavi, jejíž barvy hájí. A od úterního rána vyčkával na čerstvé zprávy v porodnici.

„Tam už to bylo celkem v pohodě. Porod dopadl dobře, takže nemám důvod být z něčeho vyklepaný nebo rozhozený. Teď se těším, až si s reprezentací dobře potrénuju. Uvidíme, jak se za manželkou a malým dostanu do porodnice, v pátek bychom odpoledne měli mít volno, tak se tam určitě vypravím. A navíc: času na to vyhrát si se synem bude ještě dost a dost," líčil Hruška. „Teď spíš budu čekat na mms zprávy od manželky," dodal dobře naladěný Hruška, který se mezi reprezentanty objevil po více než třech letech. A nestačil přijímat gratulace ze všech stran...

Jak dopadne fotbalový zápas Česko - Island?
Zvítězí Češi
70,3 %
Zápas skončí remízou
17,7 %
Vyhrají Islanďané
12 %
Celkem hlasovalo 11495 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články