Hlavní obsah

Vrba bude mít radost, fotbalisty čekají na Islandu pivní panáky hned na letišti

Keflavík

Žádný strach z šíleného počasí na Islandu. Devět stupňů, slunečno a zasněžené kopce v bezpečné vzdálenosti na horizontu. Takové podmínky čekají českou fotbalovou reprezentaci v Keflavíku, kde přistane po letu z Prahy a bude pokračovat do hlavního města Reykjavíku. Takové podmínky alespoň přivítaly předvoj výpravy, kterým bylo letadlo s partnery a fanoušky. Hráči za ním vyrazili z Ruzyně o dvě a půlhodiny později.

Foto: Pavel Dosadil, Sport.cz

Sličná hosteska už v Keflavíku s pivními panáky v ruce čeká na české fotbalisty...

Článek

Chudák Vrba, pivo ho pronásleduje na každém kroku. Minulý týden musel přečkat bujarou rozlučku s kariérou Pavla Horvátha, která v předvečer předcházela středečnímu srazu národního týmu.

Sotva v pondělí sraz pokračoval oficiální částí, dostal kouč na srozuměnou, že na Islandu bude hrát nejen o body tolik potřebné do kvalifikace ME 2016, ale také o pivo pro fanoušky. Pokud národní tým zvítězí nebo remizuje, obdrží každý fanoušek, který přijde na plzeňský stadión podpořit český tým během zápasu s Kazachstánem (3. září) tolik piv, kolik branek vstřelí Rosický a spol. v Reykjavíku.

A na co první reprezentanti narazí na Islandu? Samozřejmě na pivo! Přesněji na sličnou blondýnku v kombinovaném islandsko-českém dresu s táckem pěnivého moku v ruce. Ne tedy půllitrů, ale jen symbolických panáků. Netradiční míra snad Pavla Vrbu uklidní, že morálka mužstva nebude ohrožena...

„Zveme tady na pozápasovou party určenou pro fanoušky obou týmů. Samozřejmě s českým pivem," usmívá se hosteska.

Češi budou na Islandu hájit první příčku ve skupině. Zápas se hraje v pátek od 20:45 SELČ, přímý přenos vysílá ČT Sport, on-line reportáž sledujte na Sport.cz.

Jak dopadne kvalifikační duel o postup na ME 2016 mezi Islandem a Českem?
Vyhraje Island
18,3 %
Zápas skončí remízou
26,6 %
Zvítězí Česko
55,1 %
Celkem hlasovalo 25747 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články