Hlavní obsah

Vrba neblufoval a překvapení nachystal. Proti Islandu s Váchou a Procházkou

Reykjavík

Hodinu a čtvrt před výkopem kvalifikačního duelu na Islandu si fotbalisté české reprezentace prošli trávník na stadiónu Laugardalsvöllur v Reykjavíku, hned po nich se na hřišti objevila také domácí reprezentace. Sestava národního týmu je následující: Čech - Kadeřábek, Sivok, Procházka, Limberský - Plašil, Vácha - Dočkal, Rosický, Pilař - Necid.

Stadión na IslanduVideo: Právo

 
Článek
Fotogalerie

Trénink českých fotbalistů na Islandu

Trénink fotbalové reprezentace Islandu

Místo zraněného Lafaty se v útoku objeví Necid, což se čekalo, přestože kouč den před zápasem mlžil. „Myšlenku v hlavě mám, variant není moc, asi pět - uvidíme, jak to dopadne," usmíval se Pavel Vrba.

Odpálil také zmínku, že s Plzní na Bayernu hrál se záložníkem Kolářem v útoku. „Slibuji, že nenastoupíme jako Španělé v Polsku s šesti záložníky," vtipkoval.

Kouč avizoval, že přemýšlí i o dalších postech. „Myslím, že trenér Islandu bude reagovat na první vzájemný zápas v Plzni. Třeba ho překvapíme ještě dalším hráčem, s nímž moc nepočítá," avizoval Vrba.

Nemluvil do větru, místo Daridy nasadil do zálohy defenzivnějšího Váchu. Druhým překvapením pak je, že plzeňský Procházka dostal na stoperu přednost před zkušeným tureckým legionářem Kadlecem.

Mimochodem - o místním trávníku pořadatelé tvrdí, že bez zavlažování a jediné výměny slouží už čtyřicet let!

Zápas začíná ve 20:45 SELČ, přímý přenos ČT Sport, on-line reportáž na Sport.cz.

Reklama

Související témata: