Hlavní obsah

Oslavy postupu budou na Letné, vstupenky na Turecko v prodeji od středy

Postup na evropský šampionát do Francie si fotbalová reprezentace zajistila již v neděli v Rize, nicméně kouč Pavel Vrba slíbil, že své obligátní kotouly na oslavu velkých úspěchů předvede až po dalším domácím duelu. Národní tým oslaví postup se svými fanoušky kvalifikačním zápasem proti Turecku, který je na programu v sobotu 10. října v Praze na Letné od 20:45. Vstupenky budou v prodeji od středy 9. září.

Foto: Roman Koksarov, ČTK/AP

A jsme tam! Češi v Rize slaví postup do Francie...

Článek

Zatímco Češi mohou v klidu myslet na oslavy, Turkům ještě půjde alespoň o postup do baráže. Úderem 8:00 budou 9. září vstupenky na vzájemný duel na webu vstupenky.fotbal.cz k dispozici pro členy FAČR, přesně o dva dny později a ve stejný čas také ve volném prodeji pro veřejnost.

Členové FAČR, pro něž je vyhrazených šest sektorů stadiónu, mohou vybírat z kategorií 550, 800 a 1000 korun, veřejnost pak zaplatí 690, 990 a 1290 korun. Do prodeje půjdou také vstupenky do českého kotle za jednotnou cenu 490 korun.

„Celému týmu se postupem na EURO splnil velký sen a zápas v Lotyšsku s krásným koncem byl pro nás všechny obrovským zážitkem. Se všemi našimi fanoušky můžeme společně slavit právě v utkání proti Turecku. Oni za námi stáli celou kvalifikaci - a teď se o společnou radost můžeme podělit na Letné. Každopádně se zase budeme chtít předvést výkonem hodným účastníka příštího mistrovství Evropy," zve fanoušky trenér národního týmu Pavel Vrba.

Čeští fanoušci si mohou také už nyní zajišťovat vstupenky na závěrečný kvalifikační duel v Nizozemsku (13. října v Amsterdamu). Objednávky lze posílat na mail: vstupenky@fotbal.cz a jedna osoba může na své jméno rezervovat maximálně 5 vstupenek. Ty do českého sektoru v Amsterdam Areně stojí 700 korun. Platbu lze provést přes fakturu s manipulačním poplatkem 100 korun a existuje také varianta osobního odběru a platbě v hotovosti v sídle FAČR (stará budova) po předchozí telefonické domluvě (731 420 582).

Reklama

Související témata: