Hlavní obsah

Fešáci Čech a spol. už mají kompletní ohoz pro EURO. Jak se vám líbí?

Aktualizováno

Hlavní červené dresy oblékli reprezentanti již koncem minulého roku. Nová trika evokují v retro stylu dresy, v nichž jejich předchůdci uspěli na ME 1976 v Bělehradě a na ME 1996 v Anglii. Teď společnost Puma a Fotbalová asociace České republiky představují také nové venkovní dresy, které český tým poprvé obleče 24. března v přátelském zápase proti Skotsku. Zápas je součástí příprav na EURO 2016, jež proběhne v létě ve Francii.

Foto: Sport.cz

Zleva Petr Čech, Pavel Kadeřábek, Václav Procházka a Vladimír Darida v nových venkovních dresech národního týmu.

Článek
Fotogalerie

Tak výbavu už mají, šampionát pro ně může klidně začít...

Jak uvádí výrobce, české národní dresy si ponechávají svůj klasický design. Bílé provedení zdobí modré detaily na lemech a límci, na stranách rukávů i šortek jsou modré pruhy. Po celé délce trika jsou horizontální vystouplé bílé pruhy dodávající dresu elegantní vzhled. Na hrudi se nachází logo společnosti a znak FAČR v červených barvách. Modrobílé dresy jsou tak oživeny o decentní červené detaily.

Nové venkovní dresy disponují progresivní technologií, která je strategicky umístěna na obou stranách dresu a pomáhá hráčům udržet optimální tělesnou teplotu. Na vnitřní části dresu jsou umístěny pásky ze speciálního materiálu s mikro kapslemi, jež absorbují přebytečné teplo a v případě potřeby jej uvolňují zpátky do pokožky. Díky těmto páskám navíc dresy přiléhají k tělu a poskytují pokožce mikroskopické masáže pro rychlejší a efektivnější přísun energie do svalů.

Jak se vám líbí nové dresy české fotbalové reprezentace?
Vypadají skvěle
24,5 %
Docela ujdou
15 %
Jsou průměrné
26,7 %
Vůbec se mi nelíbí
33,8 %
Celkem hlasovalo 10307 čtenářů.

Reklama