Hlavní obsah

Česká lvíčata chystají autogramiádu, jejich první soupeř bude kompletní až v pondělí

Praha

Po soustředění v Rakousku a dvou výhrách v přípravných duelech nad Ukrajinou už jsou fotbalová lvíčata doma. Trenér fotbalové jedenadvacítky Jakub Dovalil dopřál svým mladým svěřencům tři dny volna a sejde se s nimi až v sobotu v Benicích, kde bude mít česká reprezentace během kvapem se blížícího šampionátu svou základnu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

I obránce Tomáš Kalas bude v sobotu v Ďolíčku rozdávat autogramy.

Článek

Tu tréninkovou bude mít na stadiónu Bohemians v pražských Vršovicích, kde také mladí fotbalisté absolvují v sobotu od 18 hodin první přípravu. A dokonce otevřenou pro diváky a fanoušky...

Ještě před ní budou mít fotbaloví příznivci dokonce možnost s hráči se setkat. Na 17.15 je totiž v Ďolíčku nachystána autogramiáda, které se zúčastní všichni hráči a pochopitelně i trenéři. Jedná se de facto o poslední možnost, jak se s mladými fotbalisty setkat, protože všechny další tréninky už budou probíhat za zavřenými bránami stadiónu.

Logicky, protože už ve středu vstoupí národní tým do malého mistrovství Evropy úvodním duelem proti Dánsku, jenž se hraje od 18 hodin v pražském Edenu.

Jen mimochodem - zatímco český tým absolvuje závěr přípravy na šampionát už kompletní, Dánové se budou scházet doslova na poslední chvíli. Trenér Jess Thorup se bude muset obejít hned bez devíti reprezentantů z konečné nominace, protože na některé čeká kvalifikační start za áčko a k jedenadvacítce se připojí až v pondělí.

„Určitou komplikaci to představuje, ale poradíme si. Po dobu jejich nepřítomnosti doplním kádr mladými hráči z naší Superligy," nedělal z komplikací vědu trenér Jannik Vestergaard.

Reklama

Související témata: