Hlavní obsah

Nedvěda omlazovací kúra vyděsila, před kamerou se ale skvostně bavil. I ono Ty v... proto z něho vypadlo

Praha

Ten spot už viděly statisíce diváků. Fotbaloví fanoušci přímo na stadiónech, stejně jako televizní diváci na obrazovkách. A všem se náramně líbil, protože hlavní protagonista Pavel Nedvěd se ponořil do herecké role s obrovským gustem. „Tak to jsem rád, že se fanoušci a diváci videem baví, protože já si natáčení užíval a bavil se přímo skvostně,“ přiznává legenda českého fotbalu Pavel Nedvěd, který k povinnostem ambasadora rychle se blížícího evropského šampionátu jedenadvacítek přibral i roli hlavního účinkujícího v Kohákově spotu „Žádná hvězda nechce při ME chybět“.

Nedvědova plastikaVideo: FA ČR

 
Článek

Nemuseli ho přemlouvat. Ani Nedvědův někdejší reprezentační spoluhráč Tomáš Ujfaluši nemusel do Grande Paola hučet, jak by se snad mohlo z videa zdát.

Nedvěd, jenž za reprezentační áčko odehrál 91 zápasů, získal s ním stříbro na evropském šampionátu v Anglii a bronz v Portugalsku, ale s jedenadvacítkou se při sedmi startech žádného úspěchu nedočkal, se nechal milerád omladit, aby současnému Dovalilovu výběru pomohl. Samozřejmě, jen ve videu...

„Hlavně jsem však chtěl pomoci propagaci šampionátu jedenadvacítek a české reprezentaci," připomíná Nedvěd, co ho k premiérové roli před kamerou dovedlo.

Místo dvou hodin točili celý den

„Natáčení bylo domluveno v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích a vyhradili jsme si na něj dvě hodiny. Nakonec jsme tam ale zůstali celý den, protože režiséra Jakuba Koháka napadaly stále nové a nové myšlenky, takže se točilo v jednom kuse," prozrazuje Nedvěd, jak se spot rodil.

„Nezůstalo u jednoho, natočili jsme i další, které jsou stejně skvělé."

Skvělý byl i výsledek omlazovací kůry, kterou Nedvěd na Kožním oddělení střešovické vojenské nemocnice podstoupil.

„Točili jsme sice na kožním, ale v parádě mě měl plastický chirurg. A omlazovací kúra se mu povedla natolik, že jsem se neubránil výkřiku: „Ty vole, co to je?!, jenž se ve videu pochopitelně také objevil," líčí své herecké zážitky Nedvěd, který se s Jakubem Kohákem během natáčení natolik spřátelil, že pozval režiséra a celou jeho partu do Turína na zápas svého Juventusu s Janovem.

Zdání klame, oponuje Grande Paolo

„Já se bavil před kamerou, oni zase na fotbale," vysvětloval Nedvěd, jenž při dvou nedávných exhibicích v Čechách dokazoval, že fotbalově je na tom stále tak báječně, že by žádnou omlazovací kúru nepotřeboval a mohl ve dvaačtyřiceti klidně ligu hrát. A nejen v tuzemsku...

„Zdání klame. Je to pro mě čím dál náročnější a cítím, že už to není ono," oponovala fotbalová legenda a debutující herec v jedné osobě Nedvěd.

Reklama

Související témata: