Hlavní obsah

Norové si vyhradili pátek na analýzu Nedvědovy hry

Norský národní tým, který se v baráži utká o postup na mistrovství světa s českými fotbalisty, ukončil ve čtvrtek přípravu v Dánsku a přesunul se do dějiště sobotního zápasu Osla. Trenér Aage Hareide drží kvůli maximální možné koncentraci své svěřence mimo dosah přátel i novinářů. V pátek se Norové chystají na detailní rozbor hry Pavla Nedvěda.

Foto: www.ullevaal-stadion.no

Norský národní fotbalový stadion Ullevaal v Oslu.

Článek

"Nebudou-li kolem hřiště lidé z médií, naše míra soustředění bude mnohem vyšší," řekl dnes Hareide před odletem z Dánska do Norska. Dodal, že s dosavadní přípravou svého týmu je velmi spokojen.

Podle norského kouče nyní zbývá vybrat na zápas jednu ze dvou plánovaných strategií. Základní sestava je prý hotova a český celek - až na jedinou výjimku - už byl podroben důkladné analýze. Onou výjimkou je Nedvěd: rozboru jeho hry Norové vyhradí chvíle před pátečním závěrečným tréninkem. "Nedvěd a Tomáš Rosický jsou pilíři českého celku," dodal k tomu Hareide.

Norský tisk spekuluje, že Seveřané nastoupí k utkání v sestavě: Myhre - Bergdölmo, Hagen, Hangeland, Riise - Solli, Hästad, Grindheim, Pedersen - Iversen, Carew.

Reklama

Související témata: