Hlavní obsah

Podle bookmakerů Češi porazí v odvetě Nory 2:0

PRAHA

Pokud vyjdou předpoklady tuzemských i zahraničních sázkových společností, měl by středeční barážový duel mezi českými a norským fotbalisty skončit výhrou 2:0 pro domácí; na tento výsledek totiž bookmakeři shodně vypsali nejnižší kurz 6:1. Norové nemají podle sázkových expertů příliš naději na úspěch, jejich případný postup kanceláře ohodnotily neobvykle vysokými kurzy.

Článek

Na postup českého týmu vypsali bookmakeři minimální kurz 1,03:1, na němž se shodli v Tipsportu, Fortuně i Chanci. Případnému postupu Norů věří z tuzemských kanceláří nejméně Tipsport (7,2:1).

Pro samotný zápas nabízejí nejvýhodnější kurz na českou výhru u anglické společnosti Ladbrokes (1,44:1), v tuzemsku Tipsport a Chance (shodně 1,4:1). Nejvíce jsou přesvědčeni o výhře Brücknerova mužstva ve Fortuně (1,35:1).

V odhadech šancí na přesný výsledek se stejně jako před prvním zápasem bookmakeři neliší takřka vůbec. Nejmenší kurz 6:1 vypsali ve všech sledovaných společnostech na českou výhru 2:0, podle Ladbrokes je stejně pravděpodobný také výsledek 1:0.

Reklama

Související témata: