Hlavní obsah

Deset týmů vybralo hotel pro MS, Herzogspark objednala Argentina

BERLÍN

Zatímco vedení české fotbalové reprezentace hledá vhodný hotel, kde bude národní tým ubytován během mistrovství světa v Německu, deset z jejích případných soupeřů už má o svém pobytu jasno. Možnost, že se Češi ubytují v hotelu Herzogspark v městečku Herzogenaurach nedaleko Norimberku, o níž se spekulovalo v českých médiích, zřejmě padla. Jako svůj hotel si ho totiž objednala Argentina.

Článek

Na svých internetových stránkách to oznámili pořadatelé šampionátu, který se bude hrát od 9. června do 9. července příštího roku.

Argentinci i šéfové dalších týmů si také vybrali stadióny, na nichž se budou mezi zápasy na šampionátu připravovat. Nejvíce času věnovali výběru Američané, kteří šestnáct měsíců hledali ideální ze 110 ubytovacích zařízení, jež dostali stejně jako další potencionální účastníci turnaje na výběr; nakonec se rozhodli pro Hamburk.

Němci zase na rozdíl od zažitých tradic budou pobývat v Berlíně, kde se budou připravovat na stadionu amatérského výběru Herthy Berlín.

Týmy, které dosud oznámily vybraný hotel:
Japonsko (Bonn), Švédsko (Brémy), Německo (Berlín), Argentina (Herzogenaurach - Herzogspark), USA (Hamburk), Nizozemsko (Hinterzarten), Írán (Friedrichshafen), Francie (Aerzen/Hameln), Saúdská Arábie (Bad Nauheim), Togo (Wangen).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články