Hlavní obsah

Při losu MS bude možné sázet on-line

PRAHA

Pozornost fotbalových fanoušků celého světa bude v pátek večer upřena na jediné: v Lipsku budou rozlosovány základní skupiny mistrovství světa v kopané, které se v příštím roce odehraje v Německu. Chvíle napětí si prožijí ale také sázkaři, pro něž internetové sázkové kanceláře připravily řadu akcí.

Článek

Společnost Betandwin dokonce premiérově nabízí možnost sázení L!VE přímo během losování prostřednictvím nepřetržitě aktualizovaných kurzů. "Příznivci sázení a fotbalu tak mohou získat první výhry dlouho před zahájením MS. Sázky se budou týkat otázek jako 'Kdo se střetne s mistrem světa z Brazílie?' nebo 'Co čeká hostitelské Německo?'," uvedli zástupci společnosti v tiskovém prohlášení.

Nedlouho po rozlosování pak bude možné u betandwinu, jenž velké množství sázek vypsal již po rozdělení účastníků do košů, na vítěze skupin, na nejlepší střelce a samozřejmě na mistra světa.

Společnost Sportingbet připravila pro los světového šampionátu dva sázkové speciály. V jednom si mohou fanoušci tipnout, do kterých skupin budou vylosovány týmy z prvního koše, a ve druhém je možné hádat, s kým se sejdou ve skupinách celky ze třetího koše, do nějž byli zařazeni i čeští fotbalisté.

Sázky na soupeře Česka, Švédska, Chorvatska a Polska ve skupinách pak nabízí společnost expect.com. Z kamenných sázkových kanceláří se pak vypsala kurzy na los MS jen Fortuna, u níž je možné tipovat soupeře českých fotbalistů ve skupině.

Reklama

Související témata: