Hlavní obsah

Kino v Hradci fanouškům fotbalu nabídne přenosy z MS

HRADEC KRÁLOVÉ

Královéhradečtí fandové fotbalu, kteří se nechtějí při nadcházejícím mistrovství světa spokojit se sledováním přenosů doma v obývacích pokojích, budou mít šanci vidět všechny zápasy českého týmu na plátně kina Centrál v Hradci Králové. Kino, které nabízí 390 míst, bude přenosy promítat na plátně o rozměrech 5x7 metrů, řekl ČTK ředitel kina Leoš Kučera.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Milan Baroš, Karel Poborský a Pavel Nedvěd při tréninku české fotbalové reprezentace v Seefeldu.

Článek

"Promítat budeme všechny zápasy českého týmu, kterou jsou dosud známé. Potom nabídneme také osmifinále, čtvrtfinále a poté souboje o medaile, bez ohledu na to, jak to pro české fotbalisty dopadne," řekl Kučera.

Jako první si fanoušci vychutnají duel českých fotbalistů s Američany, který se bude vysílat 12. června od 18 hodin. Kvůli omezené kapacitě kina si fanoušci musí místa rezervovat předem v pokladně či kavárně, do sálu bude zakázán vstup s vlajkami na tyčích a skleněnými lahvemi.

Umělecké kino Centrál nabízí sportovní přenosy pravidelně, například letos v únoru jej zaplnili příznivci ledního hokeje, kteří sledovali souboje národního týmu na olympijských hrách v Turíně. Na plátně kina běžely také přenosy z mistrovství Evropy v roce 2004.

Reklama