Hlavní obsah

Fotbal MS on-line: Česko vs. Ghana

KOLÍN NAD RÝNEM

S Vratislavem Lokvencem na hrotu nastoupí český fotbalový tým k druhému utkání skupiny E mistrovství světa v Kolíně nad Rýnem. Zranění Milan Baroš i Jan Koller budou sice na lavičce, ale do hry nezasáhnou. Sestava se oproti té pondělní jinak nezmění, Lokvence by mělo doplňovat ofenzívněji laděné kvarteto z pětičlenné záložní řady. Utkání můžete na Sport.cz sledovat v on-line reportáži.

Článek

Hráči věří, že bude chladnější počasí než v pondělí. Podle předpovědí by mělo být mezi 22 až 28 stupni Celsia. "Lépe by se nám dýchalo a bylo by to lepší i pro fotbal," konstatoval Karel Poborský. On, ale ani jeho spoluhráči rozhodně soupeře nepodceňují, respektují jeho kvalitu a sílu. Shodli se však, že sobotní vítězství by český tým mělo posunout do osmifinále. Stalo by se tak, pokud by Itálie neprohrála se Spojenými státy.

MS ve fotbale on-line na Sport.cz:
Skupina E: Česko - Ghana

Případná porážka by však českému týmu nevzala naděje na cestu dál. Co by na Afričany mělo platit? "Brankář Ghany měl problémy při rozehrávce. Když se na ně zatlačí, dělají chyby. Mohli bychom je také překvapit naší kombinační hrou a při standardkách. Ve fyzické síle a výšce není mezi oběma týmy velký rozdíl," usoudil kapitán týmu Tomáš Galásek.

"Viděli jsme sestřih jejich utkání s Itálií. Technicky jsou všichni na velmi dobré úrovni a k jejich přednostem patří i rychlost. Určitě nás nečeká lehký soupeř. Důležité bude hrát vzadu na nulu. Vpředu určitě dokážeme něco vymyslet. Jejich obrana není tak pevná," přidal svůj pohled Tomáš Ujfaluši.

Reklama

Související témata: