Hlavní obsah

Lippi prý nejedná o angažmá v Realu Madrid

ŘÍM

Zástupce italské fotbalové federace Giancarlo Abete dementoval spekulace španělského tisku ohledně možného angažmá reprezentačního trenéra Marcella Lippiho v Realu Madrid. Lippi má být favoritem jednoho z kandidátů na nového prezidenta slavného klubu.

Článek

"Mohu ujistit, že žádný mezi Lippim a Realem Madrid neexistuje žádný kontakt," citoval Abeteho internetový server skysports.com. "V každém případě je zájem tak velkého klubu o našeho trenéra potěšující, protože to značí, že si vede dobře," dodal italský funkcionář.

Lippi momentálně na mistrovství světa v Německu připravuje italský tým na čtvrteční utkání s Českou republikou o postup ze skupiny E do osmifinále. Po šampionátu mu končí smlouva a k jednání o jejím prodloužení zatím nedošlo. "V tuto chvíli to není aktuální. Prodloužení trenérova kontraktu závisí na výsledcích na mistrovství," prohlásil Abete.

Příchod věhlasného trenéra je hlavní zbraní v prezidentských volbách "Bílého baletu". Jeden z kandidátů Juan Miguel Villar slíbil, že pokud zvítězí, přivede na lavičku druhého celku loňského ročníku španělské ligy jednoho z dvojice Arséne Wenger - Fabio Capello.

Reklama

Související témata: