Hlavní obsah

Fotbal MS on-line: Ekvádor vs. Německo

PRAHA

Na fotbalovém mistrovství světa budou v úterý domácí Němci bojovat o vítězství ve skupině A. O první místo v tabulce se utkají v přímém duelu s Ekvádorem, který už má rovněž jistou účast v osmifinále. Zápas můžete od 16 hodin sledovat v on-line reportáži na Sport.cz.

Článek

Němci chtějí na vyprodaném Olympijském stadionu v Berlíně uspět nejen kvůli svým fanouškům, ale i proto, aby se v osmifinále vyhnuli Anglii, od níž očekávají, že zvítězí ve skupině B. Proto trenér Jürgen Klinsmann nebude nikoho šetřit, přestože například Michaelu Ballackovi hrozí druhá žlutá karta, po níž by nemohl nastoupit v osmifinále.

V Hannoveru se s turnajem rozloučí Kostarika a Polsko ve vzájemném utkání, které začne stejně jako berlínský duel v 16 hodin.

Angličané budou o první místo ve skupině usilovat v zápase se Švédskem, které má velkou motivaci, protože ještě nemá jistou účast ve vyřazovacích bojích. V tabulce je sice druhé, ale teoreticky jej může předstihnout o tři body horší Trinidad a Tobago, který nastoupí proti Paraguayi, jež bude hrát už jen o čest. Obě utkání skupiny B začnou ve 21:00.

Česká reprezentace se bude po dni volna připravovat na čtvrteční klíčový duel o postup proti Itálii. Na společném tréninku s mužstvem by se mohl objevit i útočník Milan Baroš, jenž v pondělí trénoval po delší pauze způsobené zranění klenby na pravé noze. Jeho stav se podle zpráv z týmu zlepšil.

Reklama

Související témata: