Hlavní obsah

S Čechy Tottiho nic jiného než výhra nezajímá

HAMBURK

Záložník italské fotbalové reprezentace Francesco Totti vyhlásil, že jeho tým nebude hrát v souboji s Českou republikou na mistrovství světa pouze na remízu, ale že bude chtít vyhrát. Italům stačí k jistotě postupu získat ve čtvrtek jen bod.

Článek

"Nic jiného než výhra mě nezajímá. Jsme schopni porazit kohokoli," řekl Totti pro server skysports.com. O vítězství svých barev nepochybuje: "Počkejte a uvidíte sami," řekl novinářům.

Podle Tottiho kolegy a kapitána reprezentace Fabia Cannavara vede cesta k úspěchu nad českou reprezentací přes jednoduchost hry. "Jsme útočné mužstvo. Pokusíme se hrát jednoduše a jak nejlépe umíme, a jsem přesvědčený, že to dokážeme," řekl Cannavaro.

Jak dopadne zápas Česko - Itálie?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Totti je přesvědčen, že reprezentace byla za výkon při remíze se Spojenými státy americkými nespravedlivě kritizována. "Nemůžeme být tak špatní, když se po zápase s Ghanou říkalo, že jsme ze všech týmů na turnaji v nejlepší formě," řekl italský tvůrce hry, že nechápe současnou kritiku. "Nevím, proč nás kritizují teď, když jsme první ve skupině a máme nejlepší rozdíl ve skóre. Můžeme se o tom bavit, až budeme vyřazeni," dodal.

S negativními ohlasy nesouhlasí ani Cannavaro. "Proti USA jsme byli trochu pasivní, ale nebylo to špatnou přípravou. Na mistrovství to je nemyslitelné. V každém případě jsme v obou předchozích utkáních kontrolovali hru a nikdy jsme nebyli v opravdovém nebezpečí," bránil své spoluhráče před novináři. "Pokud bychom vypadli, byla by to samozřejmě tragédie," řekl.

Reklama

Související témata: