Hlavní obsah

Pozvánka do reprezentace? Fotbalista skákal radostí jak malý kluk, vše zachytila kamera

Izmir/Praha

S telefonem v ruce jančil jak smyslů zbavený. Turecký fotbalista Alpaslan Öztürk se na začátku týdne dozvěděl skvělou novinu. Kouč turecké fotbalové reprezentace Senol Günes ho dodatečně nominoval ke kvalifikaci o světový šampionát. Radost sedmadvacetiletého stopera Göztepe zachytila bezpečnostní kamera.

Turecký fotbalista Alpaslan Öztürk začal skákat radostí, když se dozvěděl, že se dostal do národního týmu.Video: Reuters

 
Článek

Kamera zaznamenala, jak fotbalista vstupuje do budovy. Když se následně z telefonu dozvěděl, že může v úterním kvalifikačním utkání mistrovství světa proti Lotyšsku obléknout reprezentační dres, měl Öztürk nesmírnou radost.

„Hrát za národní tým je pro mě snem, stejně jako pro každého tureckého fotbalistu," nechal se slyšet Öztürk. „Musíme pokračovat v tvrdé práci, abychom Turecku přinesli velké výsledky. Jsem si jist, že dosáhneme velkých cílů," dodal fotbalista.

Öztürk se nakonec v úterním duelu na hřiště nedostal a zápas strávil na lavičce. Turecko doma proti Lotyšsku remizovalo 3:3, po třech odehraných kolech má na kontě 7 bodů a vede skupinu G o bod před Nizozemskem.

Reklama