Hlavní obsah

Cassana už mistrovství světa nezajímá, na červen chystá svatbu

ŘÍM

Kontroverzní italský fotbalista Antonio Cassano se definitivně vzdal naděje na start na mistrovství světa. Sedmadvacetiletý útočník Sampdorie Janov si na červen naplánoval svatbu a datum prý nezmění ani v případě, že by ho trenér Marcello Lippi nečekaně povolal do reprezentace.

Foto: Andrew Medichini, ČTK/AP

Antonio Cassano (vlevo) v nedělním zápase s AS Řím.

Článek

"Nic měnit nebudu. O reprezentačním dresu jsem snil od narození, ale teď už mě nezajímá," řekl agentuře Reuters Cassano. Svatba je naplánovaná na 19. června, šampionát v Jihoafrické republice začne o osm dnů dříve.

Bývalý hráč AS Řím a Realu Madrid naposledy za "Azzurri" nastoupil před dvěma lety. Pak se však k týmu vrátil Lippi a kvůli nálepce problémového hráče už forvarda nepovolal. Názor trenér nezměnil ani v posledních sezonách, kdy se Cassano zklidnil a patří k hvězdám italské ligy.

"Možná v týmu nechce primadony, ale já jsem takový byl vždycky a nebudu se měnit. Dělám to prostě po svém," přidal Cassano, který však navzdory sporu s Lippim na reprezentaci zcela nezanevřel. "Jsem Ital, tak jí přece budu fandit," dodal.

Reklama

Související témata: