Hlavní obsah

Zraněného Costlyho nahradil v týmu Hondurasu Welcome

TEGUCIGALPA

Zraněného útočníka Carlose Costlyho nahradil v honduraské reprezentaci Georgie Welcome. V konečné nominaci trenéra Reinalda Ruedy pro mistrovství světa v Jihoafrické republice jinak nechybí žádná z opor národního týmu.

Foto: Mike Hutchings, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Costly, který v kvalifikaci nastřílel šest branek, přišel o mistrovství kvůli zlomenému kotníku. Při hledání náhrady dal kouč přednost Welcomovi před nejlepším střelcem honduraské ligy Jerrym Bengstonem.

Ve výběru nechybí David Suazo z FC Janov, který se teprve o víkendu vrátil do hry po zranění. Rueda také povolal dvojici Maynor Figueroa, Hendry Thomas z Wiganu, Wilsona Palaciose z Tottenhamu a jeho mladšího bratra Johnnyho.

Honduras se na šampionátu v základní skupině utká s Chile, Španělskem a Švýcarskem.

Nominace Hondurasu pro MS v JAR:
Brankáři: Noel Valladares, Donis Escober (oba Olimpia), Ricardo Canales (Motagua).
Obránci: Sergio Mendoza, Emilio Izaguirre (oba Motagua), Mauricio Sabillón (Chang-čou/Čína), Osman Chávez (Platense), Johnny Palacios, Boniek García (oba Olimpia), Maynor Figueroa (Wigan/Angl.), Victor Bernárdez (Anderlecht/Belg.)
Záložníci: Danilo Turcios, Ramon Núněz (oba Olimpia), Hendry Thomas (Wigan/Angl.), Edgard Alvarez (Bari/It.), Roger Espinoza (Kansas City/MLS), Amado Guevara (Motagua), Wilson Palacios (Tottenham Hotspur/Angl.), Julio César de Léon (FC Turín/It.).
Útočníci: Walter Martínez (Marathon), Georgie Welcome (Motagua), Carlos Pavón (Real Espaňa), David Suazo (FC Janov/It.).

Reklama

Související témata: