Hlavní obsah

Smutný italský reprezentant Pirlo prý vypadá jako praštěný palicí

IRENE

Italský fotbalista Andrea Pirlo jen výjimečně vyloudí na své věčně zakaboněné tváři úsměv, ale krátce před mistrovstvím světa je prý zachmuřený ještě víc než jindy. Za jeho mizernou náladu může zranění lýtka, kvůli kterému světový šampión z roku 2006 asi zmešká první dva zápasy Itálie ve skupině, a není jisté, jestli se na mistrovství vůbec objeví.

Článek

Změny v Pirlově náladě si všiml další z italských reprezentantů Gennaro Gattuso, který směle může porovnávat. S Pirlem se zná léta i ze společného působení v AC Milán. "Ještě nikdy jsem Andreu neviděl tak smutného jako teď. A je pravda, že má vždy ve tváři ten svůj výraz. Ale teď mi připadá, jako by byl praštěný palicí," líčil Gattuso.

Gattuso prý svého kamaráda povzbuzuje a věří, že si s ním ještě na mistrovství zahraje. "Hodně s tím bojuje, sedm hodin denně tráví s fyzioterapeutem, aby byl fit. Jsem přesvědčený, že to dokáže," prohlásil Gattuso. Ani jemu však jinak do smíchu příliš není: třiatřicetiletý bojovník ze středu zálohy dnes oznámil, že MS v JAR je jeho poslední reprezentační akcí. Gattuso prý chce přenechat místo v národním týmu mladším.

Reklama

Související témata: