Hlavní obsah

Postup přeju nám a Švýcarům, říká před vstupem do turnaje Španěl Fábregas

Mistři Evropy a jedni z největších favoritů světového šampionátu Španělé vstoupí do turnaje ve středu utkáním se Švýcarskem a na tým ze země Helvétského kříže si hodně věří. Svědčí o tom i slova záložníka Franceska Fábregase, která řekl španělským médiím. "Na konci se chceme radovat z titulu mistrů světa, proto si špatný start nepřipouštíme," prohlásila hvězda londýnského Arsenalu.

Článek

Jak podle vás vstoupí do turnaje mistři Evropy?

První zápas určitě vyhrajeme. Vítězství v úvodním utkání je velmi důležité především pro sebevědomí hráčů. Špatný start se může podepsat na výkonech v dalších zápasech. Vítězství naopak zvedne psychiku, lépe se čelí velkému tlaku a zlepší se celkově nálada v týmu. Na konci se chceme radovat z titulu mistrů světa, proto si špatný start nepřipouštíme.

Nálada v mužstvu je optimální?

V tuto chvíli ano. Všichni se koncentrují na zápas, protože si uvědomují jeho důležitost.

Těšíte se na bývalého spoluhráče Philippa Senderose?

Moc. V Arsenalu jsme byli jako bratři a přátelé jsme stále. Přál bych Švýcarsku, aby postoupilo ze skupiny spolu s námi. Čeká nás velmi silný a houževnatý soupeř.

Prohlédli jste si Švýcary na videu?

To děláme vždycky. Na konkrétního soupeře se připravujeme speciálně dva až tři dny před utkáním. Máme dost informací o jejich hře.

Reklama

Související témata: